Page 2 of 4

Posted: Mon May 17, 2010 8:13 am
by reason
bigboyseco wrote:some channels fill the epg place as no empty place exist. so we cant larger the epg font

If it's suitable, you can make a variable size font that depends on the length of the text and size of the window.

Posted: Mon May 17, 2010 8:28 am
by bigboyseco
Yes It is a good idea
i can calculate the font size dynamically. But in a certain range of course. not too big or not too small. I will work on it :wink:
Thanks..

Posted: Mon May 17, 2010 10:34 am
by patmos
Nice look. Thank you sir. How to bring up epg when a channel is already playing. What is the keyboard shortcut for this, I tried "I" but it did not work.

PS: edit
I found that it is O on my keyboard.
But what is bilgisi yok

Posted: Mon May 17, 2010 10:52 am
by bigboyseco
First thank you.
I didnt assigned a shortcut.
You must assign remote optional1 key and press.
if a shortcut is needed i will add to new release.

Posted: Mon May 17, 2010 11:49 am
by bigboyseco
if you use remote you can display extended epg info by pressing remote optional1.
to change osd language go modules->secosd and change osd language.

Posted: Tue May 18, 2010 6:24 am
by patmos
Thank you.I do not use remote control. I use only keyboard.
My osd lang is English but see my screenshot above. EPG Bilgisi Yok is a strange language to me. How do I change this?
When I increase volume both DD vol bar and SecOSD vol bar pop up. Should it not be one volume bar only.
Where does SecOSD gets the transponder information?
See my screen: The channel is LCF, sat W3A, tp 12728/V/30000. My tp ini file is edited to 12728/H/30000. It should indicate HORIZONTAL instead of VERTICAL because I scanned it with H polarisation.Thank you for your patience

Posted: Tue May 18, 2010 6:33 am
by bigboyseco
You must disable DD Osd from module list. "Epg bilgisi yok" is turkish. i will connect this to language file in next release

Posted: Tue May 18, 2010 10:30 am
by reason
Record icon doesn't show anymore!.

Posted: Tue May 18, 2010 11:01 am
by poppo
I can confirm record icon no longer visible.
One more thing epg (short not full wich i cant access couse no remote and no shortcut can be defined) is by one hour off I mean show aired now on epg is shown as starting in one hour so progress bar on top shows negative progress .

This show I put green box around it should actually display 19:00-20:00 as the emision time.
Maybe an option in config to set the ofset ? Problem probably caused by summer winter time change (just guessing)?

Posted: Tue May 18, 2010 11:13 am
by bigboyseco
if your Osd screen works properly, you should see rec icon when recording. I couldn't reproduce this "bug". i did everything but always see rec icon. Be sure that DvbDream is really recording. if you can, send screenshot when recording.
For epg time, if you downloaded old release redownload and try again and inform me please

Posted: Tue May 18, 2010 11:25 am
by reason
A little problem: The current channel selection doesn't appear when moving up/down with the channel list.

Posted: Tue May 18, 2010 11:33 am
by reason
bigboyseco wrote:I couldn't reproduce this "bug".

The problem happened after editing your original post. The original file doesn't have this problem.
Try it:http://www.dvbdream.org/forum/download.php?id=539

Posted: Tue May 18, 2010 11:39 am
by reason
poppo wrote:Problem probably caused by summer winter time change (just guessing)?

Try selecting "Automatically adjust clock for daylight saving changes" in "Time Zone" settings of Windows "Date and Time Properties". And then adjust the clock manually if necessary.

Posted: Tue May 18, 2010 12:09 pm
by bigboyseco
Reason Wrote:
A little problem: The current channel selection doesn't appear when moving up/down with the channel list.

Channel info changes when you switch to channel. its not a problem a choice.
You cant get all the channel info before fully switch

The problem happened after editing your original post. The original file doesn't have this problem.


Talking about rec icon i think. I am using and watching with latest release now but cant reproduce any problem. So i don't need to try.
maybe reinstall can solve if there wan an unknown problem. if not i will need a screenshot

About poppos timezone problem
There was a timezone problem in first release and we solved it. and it has been approved by reason


If you still have a problem maybe check your windows timezone settings.

Posted: Tue May 18, 2010 12:25 pm
by poppo
Here are the screen caps from recording with no icon indicating it and my timezone settings (wich are correct ie builtin DD epg and sheduler work correctly)

Will redownload Your module once again (from Your first post) and update my post with results
-----
EDIT
-----
Re downloaded and reinstalled
file SecOSD.mod modification date 2010-05-15 22:41
downloaded right after the post and before this update

No change in functionality both problems as originaly posted
No record icon
Time skewed by 1 hour