Timer won't work if decoding process is on ?

General discussion . (Do not post bug reports or feature requests in this section!)

Moderators: FredB, X05, Dreamer

plkw
Not too shy to talk
Posts: 15
Joined: Thu May 01, 2014 7:03 am

Timer won't work if decoding process is on ?

Postby plkw » Mon Oct 24, 2016 6:03 am

Hi everyone,

I wanted to record a feed today using the Timer function.
Although the BISS/CW Decoder is running wel it looks like setting a timer over it will desactivate it. Which is pretty much like making the Timer function useless...

Is there something I'm doing wrong or is there a way to make it working anyway ?

Your feedback is much appreciated :)

- DvbDream v3.3
- Core i5-4590 @3.30 GHZ
- Graph Card NVIDIA GeForce GTX 970
- 16 Go RAM
User avatar
rel
relocation
Posts: 2006
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Re: Timer won't work if decoding process is on ?

Postby rel » Mon Oct 24, 2016 11:45 pm

yea, DD needs changes and maybe store key for timer to work ok, will be fixed in one of the next versions
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
plkw
Not too shy to talk
Posts: 15
Joined: Thu May 01, 2014 7:03 am

Re: Timer won't work if decoding process is on ?

Postby plkw » Wed Oct 26, 2016 9:30 am

Thx for your reply Rel !
Looking forward to seeing this new feature in the next release then !

Do you want me to move this topic to the Requests area ?
- DvbDream v3.3
- Core i5-4590 @3.30 GHZ
- Graph Card NVIDIA GeForce GTX 970
- 16 Go RAM
User avatar
rel
relocation
Posts: 2006
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Re: Timer won't work if decoding process is on ?

Postby rel » Sun Dec 11, 2016 10:55 am

done in upcoming version. BISS/Fixed keys will be remembered for each channel
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests