record 2 channel at the same time

General discussion . (Do not post bug reports or feature requests in this section!)

Moderators: FredB, X05, Dreamer

un malato di cuore
Not too shy to talk
Posts: 11
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:37 am

record 2 channel at the same time

Postby un malato di cuore » Mon Sep 25, 2017 2:02 pm

hi, i don't have try directly, but i would like to know:
what happen if in the same DD windows i program
to record 2 channels that start at the same time ???
the program lost all ?
the program choose 1 of 2 ???
both start to record ?
thank.

User avatar
Dreamer
Moderator
Posts: 1204
Joined: Fri Jun 16, 2006 5:46 pm
Location: Slovakia

Re: record 2 channel at the same time

Postby Dreamer » Tue Sep 26, 2017 9:55 am

If you have just one tuner, you can select more channels on the same TP, in the "Channel(s)" pane on the right side, in Scheduler.

If you have more tuners, you can use multiple installations, select different tuner in each, then it should work.
Dreamer

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests