Limited number of satellites on the 64th

Fixed bugs & the feature requests that have been implemented. Section is just to inform users during version changes.

Moderators: FredB, X05, Dreamer

Peon
Just popping in
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2012 11:58 am

Limited number of satellites on the 64th

Postby Peon » Sun Mar 31, 2013 2:23 am

Why can not I save more satellites? Only 64th :roll: It's a little on the whole orbit. Can you fix it? I use Diseqc (v1. or v2.0), Port 1-2-3-4.
Please reply.

Thank you.
Peon

TBS 5925, Prof 7301, Prime focus 250cm,motorised 96,5E - 53W, LNB Ku SMW Q-PLL EF +- 25kHz, C band Norsat 8115F +-100kHz, Vantage 8000HD, Showbox HD 5000, Golden Media 9080, Technisat Digit HD8SX. and other iron for DX satellite reception
User avatar
rel
relocation
Posts: 1999
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Re: Limited number of satellites on the 64th

Postby rel » Tue Jun 04, 2013 12:45 pm

fixed in upcoming version.
Now possible to store 128 satellites (should be more than enough)
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
Peon
Just popping in
Posts: 5
Joined: Tue Nov 27, 2012 11:58 am

Re: Limited number of satellites on the 64th (now 128)

Postby Peon » Wed Jul 03, 2013 3:05 am

[quote="rel"]fixed in upcoming version.
Now possible to store 128 satellites (should be more than enough)[/quote]

Thank you.
While that's enough. In the future, no. Different positions are needed for various LNB.
For example: C band, extended C band, Ku band, Ka-band,=(band .:17,2-18,2, 18,2-19,2, 19,2-20,2, 20,2-21,2, 21,2-22,2, GHz, Ka LNB Inverto ) from one satellite.
Unable to assign one positions for more LNB

Thaks
Peon

Return to “Done”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest