Can't Tune Dvb-S2 Channels with my Skystar HD 2 USB CI

the bugs that are most likely related to user configuration (like a specific hardware, codec or driver prob) or impossible to find a logical reason at the moment. The problems in this category might be fixed in future versions as users keep confirming them with additional information.

Moderators: FredB, X05, Dreamer

ahyousoft
Just popping in
Posts: 7
Joined: Thu Jul 09, 2009 3:28 am

Can't Tune Dvb-S2 Channels with my Skystar HD 2 USB CI

Postby ahyousoft » Sat Apr 16, 2011 6:10 am

Hello everyone

I have Skystar HD 2 USB CI and Dvbdream 1.5e running under Windows XP SP3 with latest updates from microsoft.

i tried many things but never succeeded to tune any dvb-S2 channel on Hotbird (or any other satellite)...

Thanks for your help

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Skystar USB2 HD CI
Windows XP SP3
Laptop Hp Pavilion
ahyousoft
Just popping in
Posts: 7
Joined: Thu Jul 09, 2009 3:28 am

Postby ahyousoft » Wed May 04, 2011 1:36 am

Please help me
Skystar USB2 HD CI

Windows XP SP3

Laptop Hp Pavilion
User avatar
rel
relocation
Posts: 2006
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Wed May 11, 2011 3:41 am

please test with v1.5f and let me know the results if it will fix the problem
it is to be released in a few days
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
ahyousoft
Just popping in
Posts: 7
Joined: Thu Jul 09, 2009 3:28 am

Postby ahyousoft » Fri May 13, 2011 12:00 am

thanks for your reply rel

waiting for the new release

best regards
Skystar USB2 HD CI

Windows XP SP3

Laptop Hp Pavilion

Return to “Undetermined”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests