bda problem with tevii s470 pcie & Dvbdream 1.5e

the bugs that are most likely related to user configuration (like a specific hardware, codec or driver prob) or impossible to find a logical reason at the moment. The problems in this category might be fixed in future versions as users keep confirming them with additional information.

Moderators: FredB, X05, Dreamer

Maurice
Just popping in
Posts: 3
Joined: Tue May 03, 2011 4:45 am

bda problem with tevii s470 pcie & Dvbdream 1.5e

Postby Maurice » Tue May 03, 2011 9:43 am

First i really appreciate the very good progress for your program
for that i hope to share my problem hoping to fix it.
the problem is when i scan channels special the 8psk and after finding a new channels dvbdream doest asking to save the new channels so i cant benefit with my new card i tried many driver from the original CD and from the official site. My dish is motorized and dvbdream was working fine with my previous Twinhan card. My bda log file attached i hope to find out whats wrong soon.

thanks in advanced

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
DVBDream 1.5e
processor: intel core I3
MB: Gigabite H55
ram: 4 Gig
dvbcard: Tevii s470 pcie dvb-s2
Diseqc: none
windows: 7 ultimate 32 bit
User avatar
rel
relocation
Posts: 1999
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Wed May 11, 2011 1:58 am

I don't understand what the problem is.
Please write the problem in different words again.
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
Maurice
Just popping in
Posts: 3
Joined: Tue May 03, 2011 4:45 am

Postby Maurice » Sun Jun 05, 2011 9:05 am

what i mean After scanning any new Transponder or Satellite must be listed to click “Save Channels” to save all the channels but that does not appear to me to store the new channels . the problem still persist in 1.5f.
and i want to share you that i found a recovery to my problem but it is not great , first uninstall dvbdream and second delete the dvbdream root folder and rescan all transponder in all sat but it difficult to do that all time.
it seams chlist.chl . i hope thats enough to explain my problem.
DVBDream 1.5e

processor: intel core I3

MB: Gigabite H55

ram: 4 Gig

dvbcard: Tevii s470 pcie dvb-s2

Diseqc: none

windows: 7 ultimate 32 bit
User avatar
rel
relocation
Posts: 1999
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Mon Jun 06, 2011 3:42 am

DD records the new channels automatically on "Auto-scan" window.
maybe you reached the 8000 channels (limit) and it can't record new channels anymore.

"Manual-scan" asks to save the new channels.
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
Maurice
Just popping in
Posts: 3
Joined: Tue May 03, 2011 4:45 am

Postby Maurice » Mon Jun 06, 2011 5:44 am

yes you are great it really exceeded the 8000 channels thank you for help.
I have to delete some data and radio channels to proceed , till channel list capacity reach 12000 channels
DVBDream 1.5e

processor: intel core I3

MB: Gigabite H55

ram: 4 Gig

dvbcard: Tevii s470 pcie dvb-s2

Diseqc: none

windows: 7 ultimate 32 bit

Return to “Undetermined”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest