Search found 43 matches

by m fouad
Thu Aug 16, 2012 11:17 am
Forum: Done
Topic: Problem with BDA 3.0.1
Replies: 4
Views: 6843

Re: Problem with BDA 3.0.1

Edit: I think work good now thanks. [08/16/12 20:01:10 : ] DeviceGetInterfaceInfo()... [08/16/12 20:01:10 : ] >> DeviceGetList [08/16/12 20:01:10 : ] - Filter [DigiGo DVBS BDA Tuner/Demod] [08/16/12 20:01:10 : ] << DeviceGetList pDL->Count:1 [08/16/12 20:01:10 : ] StartDevice() dwDeviceNo:0 [08/16/...
by m fouad
Tue Aug 14, 2012 12:25 pm
Forum: Done
Topic: Problem with BDA 3.0.1
Replies: 4
Views: 6843

Re: Problem with BDA 3.0.1

Here you are log for bda 2.7.0 (channels working) but not work with bda 3.0.1 BDA 2.7.0 log [08/14/12 21:18:57 : 4812] SetTuner() 11636000, V, 27500000 Mod:0 LOF:9750000 22Khz:0 [08/14/12 21:18:57 : 5015] Status: Locked [08/14/12 21:18:57 : 5046] Locked bSignalLocked:1 bSignalPresent:1 lStrength:37...
by m fouad
Tue Aug 14, 2012 11:42 am
Forum: Done
Topic: Problem with BDA 3.0.1
Replies: 4
Views: 6843

Re: Problem with BDA 3.0.1

BDA 2.7.0 log [08/14/12 20:27:39 : ] >> DeviceGetList [08/14/12 20:27:39 : 15] - Filter [DigiGo DVBS BDA Tuner/Demod] [08/14/12 20:27:39 : 15] << DeviceGetList pDL->Count:1 [08/14/12 20:27:39 : 15] StartDevice() dwDeviceNo:0 [08/14/12 20:27:39 : 15] >> DeviceGetList [08/14/12 20:27:39 : 15] - Filter...
by m fouad
Tue Aug 14, 2012 9:29 am
Forum: Done
Topic: Problem with BDA 3.0.1
Replies: 4
Views: 6843

Problem with BDA 3.0.1

Problem with new BDA 3.0.1 not get all channels during scan like 2.7.0 KWorld dvb-s 100 windows 7 [08/14/12 18:08:18 : ] DeviceGetInterfaceInfo()... [08/14/12 18:08:18 : 15] >> DeviceGetList [08/14/12 18:08:18 : 15] - Filter [DigiGo DVBS BDA Tuner/Demod] [08/14/12 18:08:18 : 15] << DeviceGetList pDL...
by m fouad
Thu Jan 06, 2011 10:06 pm
Forum: Bug Reports
Topic: sky star 2 driver related issue.
Replies: 0
Views: 3632

sky star 2 driver related issue.

after some time i had to disabled and enabled the driver again so its work ,i thought its driver related bug so i tried almost all versions of the driver but the same problem. while trying smart dvb for some time that's not happen?? xp sp3 skystar2 driver v4.60 all dvb dream versions from 1.4i and a...
by m fouad
Sat Jul 17, 2010 11:05 am
Forum: Feature Requests
Topic: PIP sorted like i set
Replies: 0
Views: 3519

PIP sorted like i set

look at channel list you will find the channels are arranged i want PIP arranged also like i set.
by m fouad
Wed Jun 23, 2010 11:03 am
Forum: Bug Reports
Topic: 3D Problem
Replies: 8
Views: 6424

26 E
free channel (named HD 1) but 3D

11785 V 27500

work fine here.
by m fouad
Fri May 28, 2010 11:50 am
Forum: General
Topic: 1.5c - nVidia PureVideo doesn't work
Replies: 3
Views: 3826

working without any problem using VMR7
by m fouad
Fri May 21, 2010 2:12 am
Forum: Bug Reports
Topic: 1.5b - Recording problems
Replies: 5
Views: 4199

not happen again to me tested with 1.5 b and c ,if something like that happen i'll post it.

Edit:

by the way i remember i was upgrade into the same folder of previous version.
by m fouad
Thu May 20, 2010 4:23 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 1.5b - Recording problems
Replies: 5
Views: 4199

I don't like Seco OSD so i do not use it (sim osd the best for me especially the last beta it can show the translation ).

also i edit my post i tried record one time after did what i said and it was working but didn't record any more ,i'll test that again tomorrow and post .
by m fouad
Thu May 20, 2010 1:33 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 1.5b - Recording problems
Replies: 5
Views: 4199

its happen to me before but don't remember which version of 1.5 (a or b or c) go to preferences then record and make record into record folder inside dvb dream (even it was like that make it again).

Edit:

fixed my problem but now don't find something to record .
by m fouad
Sun May 16, 2010 9:37 am
Forum: General
Topic: 1.5b video codec problem
Replies: 3
Views: 4204

nvidia codex working correctly with VMR 7
by m fouad
Thu May 13, 2010 9:09 am
Forum: General
Topic: Anti virus block the site.
Replies: 1
Views: 2165

Anti virus block the site.

Its first time this happen to me here,i had to stop it to open the site ,to be solved .

Image
by m fouad
Mon Apr 05, 2010 10:37 am
Forum: Feature Requests
Topic: suggestion
Replies: 1
Views: 2877

i forget to say about my posts at betatest forum.

Go to advanced search