streaming problem and setting file corrupt

the user reports that are not a DD bug will be moved to here.
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

streaming problem and setting file corrupt

Postby tabs » Sat Dec 29, 2007 10:22 am

sorry for my english:
i have a problem with streaming function..when i restart windows(vista) i cannot streaming the audio with vlc.
i discovered the problem is the setting file corrupted

now i post the 2 setting file

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by tabs on Sun Dec 30, 2007 3:30 am, edited 3 times in total.
ss2/2.6
saentist
love DVB Dream!
Posts: 114
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:02 pm
Location: Bulgaria
Contact:

Postby saentist » Sat Dec 29, 2007 1:06 pm

use Attachment
Image
Pinnacle PCTV-SAT, Twinhan VP1030 CI (yellow) & DVB-T MobiDTV Pro
Sappire X1950Pro 512Mb DDR3 256bit (AGP)
140 cm parabola with inverto 0.3dB SRT-V50 30E<->57W
Image
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Sun Dec 30, 2007 3:30 am

i do it
ss2/2.6
User avatar
rel
relocation
Posts: 2025
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Sun Dec 30, 2007 4:03 am

it is working fine here with your corrupted settings file?

does the channel(s) you tried have more than one audio pid (multilingual)?
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Sun Dec 30, 2007 5:31 am

rel wrote:it is working fine here with your corrupted settings file?

does the channel(s) you tried have more than one audio pid (multilingual)?


the problem is with all channels.

exemple: i use right setting file and i can stream to vlc all channels...if i use the corrupted file i can stream to vlc only video and not audio
ss2/2.6
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Wed Jan 02, 2008 11:29 am

i have same problem with h version!
ss2/2.6
User avatar
rel
relocation
Posts: 2025
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Wed Jan 02, 2008 11:39 am

have you tried a clean install of v1.4h? (without using the old files from the old version)
somehow something on your vista system might be corrupting your configuration file. (that sounds weird)
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Wed Jan 02, 2008 12:24 pm

have you an idea to solve my problem?


no,

this will be going to undetermined
ss2/2.6
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Fri Jan 11, 2008 5:33 am

i discovered the problem...mediaset channels don't work...can you try in italia1(italia1) canale5(canalecinque) retequattro(rete4) ?these channel have two audio pid but both don't work in vlc streaming
ss2/2.6
Professional
Not too shy to talk
Posts: 16
Joined: Tue Nov 27, 2007 6:00 pm

Postby Professional » Fri Jan 11, 2008 6:31 pm

tabs wrote:i discovered the problem...mediaset channels don't work...can you try in italia1(italia1) canale5(canalecinque) retequattro(rete4) ?these channel have two audio pid but both don't work in vlc streaming


Okay just do these steps in order :)

1- get on the channel you want on DD ---->channel properties ----->from Audio pid Delete the one you don't need by clicking on (-).(JUST LEAVE ONE AUDIO PID).

2- get on VLC ----> Audio ---->Audio Track----> then choose the language you did choose on DD

TRY THESE STEPS AND TELL ME WHAT YOU GOT :D
K-World DVB card
VGA Card ATI x1200 1024 MB
watch almost 25 satellites
AMD Athlon(tm) 64x2 Dual Core Processor4600+2.41 GHz.
Memory Ram 2048 MB
System type 32-bit Operating System
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Sat Jan 12, 2008 1:27 am

don't work :(
ss2/2.6
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Wed Jan 16, 2008 11:53 pm

up
ss2/2.6
User avatar
rel
relocation
Posts: 2025
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Fri Jan 18, 2008 11:02 pm

I have just tried.
I think VLC doesn't like the stream broadcast format on that transponder (f Canal 5, Retequattro, Italia 1) You will need report this to VLC authors. (with a recorded TS file for them to test with)

alternative: try MPC (Media Player Classic)
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
tabs
Not too shy to talk
Posts: 10
Joined: Sat Dec 29, 2007 10:15 am

Postby tabs » Sat Jan 19, 2008 12:04 am

rel wrote:I have just tried.
I think VLC doesn't like the stream broadcast format on that transponder (f Canal 5, Retequattro, Italia 1) You will need report this to VLC authors. (with a recorded TS file for them to test with)

alternative: try MPC (Media Player Classic)


thanks but with mpc i can not send stream to my ppc
ss2/2.6

Return to “Not a bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest