Mising Codecs in W7_64, not in XP_32

the user reports that are not a DD bug will be moved to here.
gechavarriar
Just popping in
Posts: 3
Joined: Thu Jun 30, 2011 2:53 pm
Location: Colombia

Mising Codecs in W7_64, not in XP_32

Postby gechavarriar » Thu Jun 30, 2011 5:23 pm

DD Techs:
I install DD Try Version 1.5e in XP_32 and it's fine, Also and simultaneous in a W7_64 your 1.5f; the xp_32 got the latest ffdshow codecs, the W7_64 don't.

Waiting for your help.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Prof Rev 7500 USB, W7_64 & XP32, Intelsat 9, Intelsat 803, Amazonas, Hispasat. No Diseqc.
gechavarriar
Just popping in
Posts: 3
Joined: Thu Jun 30, 2011 2:53 pm
Location: Colombia

W7 64, Codecs Found

Postby gechavarriar » Wed Jul 06, 2011 5:51 pm

I deinstalled and reinstalled the DD Software and the ffdshow, and it appears in the menu options, but when i open the Video options, the ffdshow is ever red marked and to exit this window i have to cancel it. Once i got this codec selected instead of the red mark, it works fine.

Now, my problem is to get the ffdshow codec accepted by DD.
Prof Rev 7500 USB, W7_64 & XP32, Intelsat 9, Intelsat 803, Amazonas, Hispasat. No Diseqc.
reeven
Just can't stay away
Posts: 28
Joined: Sat Apr 02, 2011 1:04 pm

Postby reeven » Fri Jul 08, 2011 2:03 am

For me, ffdshow is not working for live-tv in any bda app, like dvbdream, progdvb, dvbviewer, dvblink.
For some people ffdshow work, but not for me.
Anyway, cyberlink v11 are good and fast, use that.

When i set ffdshow in dvbdream for example, microsoft codec activate, instead of ffdshow, because this one does not handle live-tv, at least without some settings.
terratec cinergy htc xs hd , haupphage hvr 930c, sundtek mediapro, msi digivox II
all sticks with empia 2885 chipset.
User avatar
rel
relocation
Posts: 2026
Joined: Fri Jun 16, 2006 9:50 am

Postby rel » Fri Oct 14, 2011 7:05 am

not a bug, you should add 64 bit compatible codecs into codecs.ini and test
DVB Dream - because I have to dream about having time to code it
reeven
Just can't stay away
Posts: 28
Joined: Sat Apr 02, 2011 1:04 pm

Postby reeven » Fri Oct 14, 2011 12:41 pm

wrong post.
terratec cinergy htc xs hd , haupphage hvr 930c, sundtek mediapro, msi digivox II
all sticks with empia 2885 chipset.

Return to “Not a bug”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest